[Blerje jashtë shtetit] 12 faqe të njohura të blerjeve në internet të rekomanduara në Japoni | SCALE

[Blerje jashtë shtetit] 12 faqe të njohura të blerjeve në internet të rekomanduara në Japoni

Uncategorized

Faqja japoneze e përcjelljes [Rekomandohet]

Vendi i përcjelljes
veçori
shërbimi
gjuhe

Është e mundur të dërgohet me çmimin më të ulët në industri midis vendeve japoneze të dërgimit
japoneze, kineze, angleze, koreane

Kjo është më e mira për lehtësinë e transferimit.
Japonisht, kinezisht, anglisht, koreanisht, tajlandez, spanjisht, gjermanisht, rusisht, indonezisht

Paketa të ndryshme mund të dërgohen së bashku.
japoneze, angleze, kineze, koreane

Çmimi i vlerësuar Lehtë për të marrë një çmim!
Anglisht japoneze

Si një procedurë e thjeshtë në blerje

Ed:TENSO JAPAN

STEP1

Le të regjistrohemi si një anëtar i ri i faqes së përcjelljes

STEP2

Merrni një adresë në Japoni

STEP3

Blini produkte në internet duke përdorur një adresë japoneze

STEP4

Procedura e dërgimit (konfirmimi i bagazhit dhe pagesa e tarifës së përdorimit)

STEP5

Mallrat mbërritën!

Faqja gjithëpërfshirëse e blerjeve të Japonisë [Rekomandohet]

Amazon Japan

Faqja më e madhe e KE në botë

“Amazon Japan” është një faqe e operuar nga filiali japonez i Amazon që operohet nga Shtetet e Bashkuara.

楽天(Rakuten)

Vendi nr. 1 i blerjeve në Japoni

“Rakuten” është një faqe e operuar nga Rakuten Group Co., Ltd., një korporatë japoneze.

ZOZOTOWN

Faqja më e madhe e porosive me postë të modës me tendencat japoneze

“ZOZOTOWN” është një faqe e operuar nga ZOZO Co., Ltd., një kompani japoneze e veshjeve, dhe shumica e tendencave të modës në Japoni janë mbledhur në këtë faqe.

Yahoo Shopping

Një faqe tregtare e operuar nga një motor kërkimi që mburret me një pjesë të lartë të tregut në Japoni së bashku me Google

“Yahoo! Japan” është një faqe e operuar nga kompania mëmë e kompanisë japoneze Softbank.

ヤフオク(Yahoo Auction)

Duke folur për ankandet japoneze, kjo faqe!

“Yahoo aukution” është një faqe që operohet si një nga shërbimet e yahoo Japan.

メルカリ(Mercari)

Vendi më i madh i tregut të pleshtave në Japoni

“Mercari” është një vend tregu i pleshtave i operuar nga Mercari Co., Ltd.

yodobashi.com

Shitësi kryesor i elektronikës së konsumit në Japoni që trajton mbi 7 milionë pajisje shtëpiake

“Yodobashi.com” është një faqe e operuar nga Yodobashi Camera Co., Ltd. në Japoni.

UNIQLO

Marka numër 1 japoneze e modës në botë

“UNIQRO” është një faqe e operuar nga një kompani japoneze e veshjeve.

 

タイトルとURLをコピーしました