[Blerja jashtë shtetit] faqja më e mirë e markës së burrave luksoze të Japonisë 30

[Blerja jashtë shtetit] faqja më e mirë e markës së burrave luksoze të Japonisë 30

Uncategorized

Shërbimi më i mirë i transferimit të paketave të Japonisë [Vetëm të huajt]

Vend i transferimit
tipar
shërbej
gjuhe

 • Rishikoni 4.6 me një gamë të gjerë të pagesave dhe shërbimeve
 • I pajtueshëm me TNT, DPD, UPS

Bullgarisht, Gjermanisht, Arabisht, Anglisht,


 • Faqja kryesore është shumë e lehtë për tu parë dhe mund të përdoret lehtësisht nga fillestarët.
 • Kostoja e transportit është shumë e lirë dhe shumë e popullarizuar nga jashtë

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shumë i përshtatshëm për blerjet e klientëve në Rakuten
 • Ne ofrojmë shërbime të ndryshme siç janë blerja zëvendësuese dhe simulimi i çmimeve.

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shërbime të bollshme siç janë zbritjet e dorëzimit afatgjatë dhe ruajtja falas 30 ditë
 • Transporti dhe CS mbështesin 24 orë në ditë.

Anglisht Japoneze


Procedura e shërbimit [vetëm të huajt]

STEP1 Regjistrimi i Anëtarëve të Ri → Merrni adresën

 • Kur regjistroheni, plotësoni informacionin tuaj personal dhe adresën e postës elektronike.
 • Ne ju rekomandojmë kartat ose PayPal si një metodë pagese për blerje.

STEP2 Pazar në blerjet online jashtë shtetit

 • Ju lutemi përdorni adresën që keni marrë në hapin 1 kur bëni pazar
 • Shikoni sistemin e ndaluar të importit para blerjes

STEP3 Procedurë e transferimit

 • Le ta plotësojmë kërkesën e transferimit sa më shpejt të jetë e mundur
 • Metoda e transferimit ndryshon në varësi të faqes, kështu që le ta kontrollojmë atë

STEP4 Mbërritja

 • Bagazhi i dërguar arrin në marrjen e rreth 4 deri në 7 ditë më vonë.
 • Kostot e transportit mund të ndryshojnë nga një vend në vend

Një domosdoshmëri -shiko! ! Ndalimi / rregullimi i importit [Vetëm të huajt]

Ju lutemi sigurohuni që të kontrolloni artikujt e importuar

Nëse importohet pa konfirmim, ju mund të arrestoheni

STEP2.Jashtë shtetit / Vetë -Venda [Importi i Ndaluar Artikujt e Ndaluar]

WORLD IMPORT BAN【DHL】

WORLD IMPORT BAN【Fedex】

[Pagesa më e fortë jashtë shtetit] Karta e mençur e debitit [Vetëm e huaj]

Quote:https://www.monito.com/en/wiki/wise-vs-paypal

 • Kartat e debitit të mençur mund të përdoren për pagesa jashtë shtetit me një çmim më të ulët se PayPal.
 • I mençur mund të dërgohet në 80 ose më shumë vende

Marka e modës së burrave luksoze japoneze [dikush është në rregull]

INTERMEZZO

Markat e rastësishme të të rriturve bazuar në stilin italian të zhvilluar nga Lenown, një prodhues i madh i veshjeve japoneze

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
monedhë
${b44}
Zonë e dorëzimit
Zhanër
#I rritur #italian #can
Rekomandohet për njerëz të tillë
Unë jam i interesuar për modën urbane dhe të pjekur

MITUMINE

Markat e kostumeve luksoze japoneze që trajtojnë 30 lloje të pëlhurave luksoze si Lolo Piana, pëlhura më e lartë italiane në botë

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
monedhë
I ngathët
${b44}
Transporti 550JPY (Yen)/11,000 JPY [Yen] Transporti Falas në Blerje! [Vetëm Japoni]
Zonë e dorëzimit
Japoni vetëm
Zhanër
#Italian #suts #pëlhurë me cilësi të lartë
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që janë të interesuar për kostume luksoze, etj.

EDIFICE

Markat e modës për të rritur që propozojnë një stil elegant me motivin e “Pak më ndryshe nga jeta e përditshme”

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
FALAS [Vetëm Japonia]
Zonë e dorëzimit

Japoni vetëm

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
# E jashtëzakonshme # Evropë # Stili i jetës
Rekomandohet për njerëz të tillë
Njerëzit që duan të ndryshojnë jetën e tyre të përditshme

HYSTERIC GLAMOUR

Nga vitet 1960 deri në vitet 1980, një markë e modës që përfshin elemente të shkëmbit, artit dhe subkulturës amerikane.

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
Transporti 550JPY (Yen)/11,000 JPY [Yen] Transporti Falas në Blerje! [Vetëm Japoni]
Zonë e dorëzimit

në botë

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
# Muzikë rock # Amerikë
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që janë të interesuar në modën e muzikës

FREAK’S STORE

Markë e modës që ofron stil të mirë të vjetër amerikan të rastësishëm

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
Tarifa e Transportit 330 JPY (Yen) [Vetëm Japonia]
Zonë e dorëzimit

Japoni vetëm

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
#AMERICA #RAKUARA E SHTETIT
Rekomandohet për njerëz të tillë
Njerëzit që pëlqejnë kulturën amerikane

GLAMB

Marka japoneze e modës rrugore e përqendruar në stilin e rock rock grunge

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
Transporti 200JPY (Yen) [Vetëm Japonia]
Zonë e dorëzimit

Japoni vetëm

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
#Anime #street Moda #Produkt i Kontrollit
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që pëlqejnë modën në rrugë | Ata që pëlqejnë subkulturën japoneze

COMME des GARCONS

London, New York, Paris dhe pjesë të tjera të botës, një nga markat kryesore të Super -Luxury të Japonisë që operojnë 200 dyqane të menaxhuara direkt

Informacioni zyrtar i faqes

Zonë e dorëzimit

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
# Zemra # nje pikë
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që janë të interesuar për modën me një pamje unike botërore

TAKEO KIKUCHI

Isshtë një markë Tokio për burrat që kanë një apel seksi dhe gjallëri gjatë kohës.

Informacioni zyrtar i faqes

Zonë e dorëzimit

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
# Apeli seksi # Wild # Anglia
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që janë të interesuar për modën që sjellin apel seksi

MEN’S MELROSE

Një markë e modës që ndjek thelbin e freskisë pa humbur pjesë elegante

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
Tarifa e Transportit 600JPY (Yen)/8,000 JPY [Yen] Transporti Falas në Blerjet! [Vetëm Japoni]
Zonë e dorëzimit

Japoni vetëm

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
#Elegante #Kulturë e ndryshme #Trend
Rekomandohet për njerëz të tillë
Ata që janë të interesuar për modën elegante

LOVELESS

Një dyqan i zgjedhur që shpreh një pamje unike botërore me një artikull bashkëpunimi me një markë luksoze

Informacioni zyrtar i faqes

gjuhe
Japonez
${b44}
Transporti 550JPY (Yen)/5,500Jpy [Yen] Transporti falas në blerje! [Vetëm Japoni]
Zonë e dorëzimit

Japoni vetëm

Përndryshe, ju lutemi përdorni shërbimin e transferimit

Zhanër
#Zgjedh dyqan #Artikuj të kontrollit #Worldview
Rekomandohet për njerëz të tillë
# Ata që kërkojnë një dyqan unik të zgjedhur