30 Vende të rekomanduara për porosinë e pajisjeve shtëpiake në Japoni [porosia me postë jashtë shtetit është gjithashtu e mundur] | SCALE

30 Vende të rekomanduara për porosinë e pajisjeve shtëpiake në Japoni [porosia me postë jashtë shtetit është gjithashtu e mundur]

Uncategorized

Shërbimi më i mirë i transferimit të paketave të Japonisë [Vetëm të huajt]

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Vend i transferimit
Tiparet
shërbej
gjuhe

 • Rishikoni 4.6 me një gamë të gjerë të pagesave dhe shërbimeve
 • I pajtueshëm me TNT, DPD, UPS

Bullgarisht, Gjermanisht, Arabisht, Anglisht,


 • Faqja kryesore është shumë e lehtë për tu parë dhe mund të përdoret lehtësisht nga fillestarët.
 • Kostoja e transportit është shumë e lirë dhe shumë e popullarizuar nga jashtë

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shumë i përshtatshëm për blerjet e klientëve në Rakuten
 • Ne ofrojmë shërbime të ndryshme siç janë blerja zëvendësuese dhe simulimi i çmimeve.

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shërbime të bollshme siç janë zbritjet e dorëzimit afatgjatë dhe ruajtja falas 30 ditë
 • Transporti dhe CS mbështesin 24 orë në ditë.

Anglisht Japoneze


Procedura e shërbimit [vetëm të huajt]

STEP1 Regjistrimi i Anëtarëve të Ri → Merrni adresën

 • Kur regjistroheni, plotësoni informacionin tuaj personal dhe adresën e postës elektronike.
 • Ne ju rekomandojmë kartat ose PayPal si një metodë pagese për blerje.

STEP2 Pazar në blerjet online jashtë shtetit

 • Ju lutemi përdorni adresën që keni marrë në hapin 1 kur bëni pazar
 • Shikoni sistemin e ndaluar të importit para blerjes

STEP3 Procedurë e transferimit

 • Le ta plotësojmë kërkesën e transferimit sa më shpejt të jetë e mundur
 • Metoda e transferimit ndryshon në varësi të faqes, kështu që le ta kontrollojmë atë

STEP4 Mbërritja

 • Bagazhi i dërguar arrin në marrjen e rreth 4 deri në 7 ditë më vonë.
 • Kostot e transportit mund të ndryshojnë nga një vend në vend

Një domosdoshmëri -shiko! ! Ndalimi / rregullimi i importit [Vetëm të huajt]

Ju lutemi sigurohuni që të kontrolloni artikujt e importuar

Nëse importohet pa konfirmim, ju mund të arrestoheni

STEP2.Jashtë shtetit / Vetë -Venda [Importi i Ndaluar Artikujt e Ndaluar]

WORLD IMPORT BAN【DHL】

WORLD IMPORT BAN【Fedex】

[Pagesa më e fortë jashtë shtetit] Karta e mençur e debitit [Vetëm e huaj]

Quote:https://www.monito.com/en/wiki/wise-vs-paypal

 • Kartat e debitit të mençur mund të përdoren për pagesa jashtë shtetit me një çmim më të ulët se PayPal.
 • I mençur mund të dërgohet në 80 ose më shumë vende

30 Pajisjet e Shtëpisë Japoneze Faqet e Porosit të Postës

EDION

Pajisjet shtëpiake shtëpiake të porosive me postë që operojnë më shumë se 150,000 produkte dhe më shumë se 1.200 dyqane në mbarë vendin

IRISPLAZA

Një sit i porosive me postë të pajisjeve shtëpiake të menaxhuar drejtpërdrejt nga Iris Ohyama, e cila planifikon, prodhon dhe shet nevoja të përditshme që merren me më shumë se 60 % të produkteve të reja brenda 3 viteve.

ymall

Vendi më i famshëm i blerjeve të pajisjeve familjare japoneze në Japoni, e quajtur versioni Uniqlo Home Appliance.

YODOBASHI