Ofrohet transport në mbarë botën!!25 dyqanet më të mira online në natyrë në Japoni【sq】 | SCALE

Ofrohet transport në mbarë botën!!25 dyqanet më të mira online në natyrë në Japoni【sq】

Uncategorized

Shërbimi më i mirë i transferimit të paketave të Japonisë [Vetëm të huajt]

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
Sit i transferimit
tipar
shërbej
gjuhe

 • Rishikoni 4.6 me një gamë të gjerë të pagesave dhe shërbimeve
 • I pajtueshëm me TNT, DPD, UPS

Bullgarisht, Gjermanisht, Arabisht, Anglisht,


 • Faqja kryesore është shumë e lehtë për tu parë dhe mund të përdoret lehtësisht nga fillestarët.
 • Kostoja e transportit është shumë e lirë dhe shumë e popullarizuar nga jashtë

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shumë i përshtatshëm për blerjet e klientëve në Rakuten
 • Ne ofrojmë shërbime të ndryshme siç janë blerja zëvendësuese dhe simulimi i çmimeve.

Japoneze, Anglisht, Kineze, Koreane


 • Shërbime të bollshme siç janë zbritjet e dorëzimit afatgjatë dhe ruajtja falas 30 ditë
 • Transporti dhe CS mbështesin 24 orë në ditë.

Anglisht Japoneze


Procedura e përdorimit të shërbimit [vetëm të huajt]

STEP1 Regjistrimi i Anëtarëve të Ri → Merrni adresën tuaj

 • Kur regjistroheni, plotësoni informacionin tuaj personal dhe adresën e postës elektronike.
 • Ne ju rekomandojmë kartat ose PayPal si një metodë pagese për blerje.

STEP2 Pazar në blerjet online jashtë shtetit

 • Ju lutemi përdorni adresën që keni marrë në hapin 1 kur bëni pazar
 • Kontrolloni produktet e ndaluara të importit para blerjes

STEP3 Procedurë e transferimit

 • Le ta përfundojmë kërkesën e transferimit sa më shpejt të jetë e mundur
 • Metoda e transferimit ndryshon në varësi të faqes, kështu që le ta kontrollojmë atë

STEP4 Arritja e Produkteve

 • Bagazhi i dërguar do të arrijë në marrjen e rreth 4-7 ditëve më vonë.
 • Kostot e transportit mund të ndryshojnë nga një vend në vend

Një domosdoshmëri -shiko! ! Ndalimi / rregullimi i importit [Vetëm të huajt]

Ju lutemi sigurohuni që të kontrolloni artikujt e importuar

Nëse importohet pa konfirmim, ju mund të arrestoheni

STEP2.Jashtë shtetit / vetë -vend [Importi i Ndaluar Artikujt e Ndaluar]

WORLD IMPORT BAN【DHL】

WORLD IMPORT BAN【Fedex】

[Pagesa jashtë shtetit] Karta e mençur e debitit [Vetëm të huajt]

Quote:https://www.monito.com/en/wiki/wise-vs-paypal

 • Kartat e debitit të mençur mund të përdoren për pagesa jashtë shtetit me një çmim më të ulët se PayPal.
 • I mençuri mund të dërgohet në 80 ose më shumë vende

Dyqani më i mirë në internet i Japonisë në natyrë 25 [dorëzuar në të gjithë botën]

HINATASTORE

Zgjidhni Shop të përqendruar në kampe të operuara nga media më e madhe në natyrë e Japonisë “Hinata”

AOZORAGEAR

Kjo faqe, e operuar nga Aozorgear, e cila ndërthur personazhe anime dhe mallra në natyrë, rekomandohet për ata që pëlqejnë anime japoneze dhe manga.

WAQ

Dyqanet e markave në natyrë që kanë fituar vendin e parë në kategoritë vendase të faqes EC Amazon dhe Rakuten në natyrë dhe po rriten me shpejtësi.

UNBY GENEARAL

Rekomandohet për ata që po mendojnë për mallra në natyrë që ofrojnë kampe që krijojnë një atmosferë luksoze që ndërthur funksionalitetin dhe dizajnin.

HIMARAYA